Giga Geslaagde Guppendag!

-   Guppen

Op zaterdag 19 mei jl. waren de HRC guppen uitgenodigd voor de Giga Guppendag bij de Rotterdamse Rugby Club. 36 HRC guppen waren zaterdag vroeg opgestaan om vanuit HRC richting Rotterdam te reizen.

Eenmaal aangekomen werden wij verwelkomd door RRC met een vrolijke warming up. Nadat de guppen hun spieren hadden opgewarmd, mochten ze wedstrijdjes spelen tegen guppen

Van de rugby clubs uit Delft, Voorburg, Leiden en natuurlijk Rotterdam. Ook was er een hindernisbaan waar de guppen, onder andere, door een autoband moesten klauteren, tegen een stootkussen mochten beuken en ook een autoband voort konden trekken…dat was best zwaar maar wel heel leuk!

Het was een gezellige ochtend welke werd afgesloten met hotdogs, flesjes water en medaille uitreiking. Veel dank aan RRC en we kijken uit naar de Haagsche Guppen Dag op HRC op 9 juni a.s.!

Een guppenmoeder