Gig op de shorts

  -   HRC 1
Gig op broek HRC 1
Wat een mooie combinatie!

We verwelkomen een nieuwe kleding sponsor! Op de broekjes van de HRC XV heren selectie prijkt vanaf dit seizoen de naam Gig (www.gig-works.nl).

Gig biedt gemotiveerd, jong personeel. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de evenementenbranche, daar is geleerd hoe belangrijk het is om proactief te zijn en hard te werken. Huur je iemand via Gig dan krijg je een medewerker die meedenkt, maar ook de mouwen op weet te stropen als dat moet.

Gig biedt overigens meer dan gewoon een studentenbaantje; het is echt een community. Waar het bij flexteams vaak ontbreekt aan teamgevoel zorgt Gig dat er echt een connectie is tussen haar flexwerkers; samen zetten zij zich in en maken iedere opdracht tot een succes. En dat succes wordt gevierd! Er worden regelmatig borrels en teamuitjes georganiseerd om de community samen te brengen, te laten groeien en hoogtepunten te vieren.

Als je het bovenstaande leest, verbaast het vast niet dat Gig dit seizoen op de shorts van onze selectie staat! Ook dat is één team dat samenwerkt richting resultaat dat gevierd kan, mag en zal gaan worden.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement