Gezocht: wedstrijdsecretaris Senioren

  -   Dames
vacature wedstrijdsecretaris senioren
De spil van de competitie zijn; is dat niet wat voor jou?

Met ingang van het seizoen ’24-’25 zijn we op zoek naar een opvolger van onze huidige wedstrijdsecretaris senioren.

Rol wedstrijdsecretaris senioren

• Als wedstrijdsecretaris ben je de organisator van de uitvoering van het wedstrijdschema van de Rugbybond voor de seniorenteams van HRC (HRC 1, HRC 2, HRC 3, HRC Espoirs en HRC Xtreme).

• Je verstuurt de uitnodigingen naar onze opponenten, waarin de datum en tegenstander staan die je vanuit RN krijgt, maar ook het veld en de KO-tijd die je in overleg met de TM’s hebt bepaald. De referee staat ook in de uitnodiging, die door de bond kan zijn aangewezen of een clubref is.

• Uiteraard ontvang en beantwoord je ook uitnodigingen en zorg je ervoor dat het betreffende team geïnformeerd is over tijd en locatie.

• Bij verplaatsingen/afgelastingen/etc. is de wedstrijdsecretaris ook eerste aanspreekpunt en gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de wijzigingen naar ieders tevredenheid worden afgehandeld. 

• Verantwoordelijk voor een aantal administratieve taken in het systeem van Rugby Nederland (de meeste activiteiten die niets met ledenadministratie/facturatie te maken hebben)

Om dit alles effectief te kunnen managen onderhoud je binnen HRC contact met de diverse teammanagers, de andere wedstrijdsecretarissen (GTBM en CJC), de clubmanager om het veldgebruik goed af te stemmen en op meer bestuurlijk niveau met het hoofd TC en indien nodig de voorzitter.

Je kan via de verschillende wedstrijdsecretarissen in het land heel snel een leuk netwerk opbouwen. Hierbij ben je ook een zeer belangrijk uithangbord van de club, want voor een deel van de rugbygemeenschap in Nederland, ben jij HRC. 

Ook kun je vanuit je rol bijdragen aan de verbetering van de professionaliteit binnen HRC, door de afstemming en de communicatie rondom wedstrijden nog verder te verbeteren.

Deze rol kost ongeveer 2-5 uur per week in het seizoen, afhangend van de hoeveelheid weekenden met (dreigende) afgelastingen en eventueel discussies met tegenstanders. De rol is grotendeels planbaar en overal kan worden gedaan.

Ben je het type dat graag alles netjes gepland wil hebben en wil je de uitstraling en professionaliteit van HRC nog verder verbeteren?  Dan ben jij waarschijnlijk de juiste persoon voor de functie wedstrijdsecretaris Senioren en vragen we je een e-mail te sturen naar senioren@haagscherugbyclub.nl

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement