Gezocht: sponsor voor onze Legacy!

De oplevering van ons clubhuis nadert. De laatste stukken muur worden geverfd, onze tankbierinstallatie wordt komende week afgemonteerd, de laatste zaken in de keuken worden geplaatst en de deuren naar naar de zaal worden geplaatst. Kortom, we zijn er bijna!

En nu moet ons clubhuis voorzien worden van onze Legacy. De schildjes hangen inmiddels, zo ook de borden met captains van het eerste, de junioren en colts teams en natuurlijk van Xtreme. Ook de teamfoto’s van onze landskampioenschappen krijgen een plekje in onze “Wall of Fame”.

Maar we hebben nog veel meer om trots op te zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze inmiddels 103 leden die voor het Nederlands XV zijn uitgekomen? Ook zij verdienen een plekje in ons nieuwe clubhuis. Er is een mooi plan gemaakt om hen in lijn met de andere herinneringsborden een plekje te geven in ons clubhuis. Dit vergt echter best wel een investering. Vandaar dat onze sponsorcommissie op zoek is naar een of meerdere bedrijven die deze investering (ongeveer €5000) op zich wil nemen als sponsoring.

Lijkt het je wel wat dat jouw bedrijf dit mogelijk maakt en (een deel van) deze kosten voor haar rekening neemt? Neem dan contact op met de sponsorcommissie (Hein Brat – 0631992771 of Wouter Prins – 0612702325)