Gezocht: leden Livestream commissie

  -   Nieuws

Bij thuiswedstrijden van het eerste is er altijd een livestream zodat mensen die niet naar de club kunnen komen alsnog de wedstrijden kunnen volgen. Zeker in Corona tijd is dit extra belangrijk geworden. Nu ligt de piek van Corona hopelijk grotendeels achter ons, maar de livestream is wel iets dat blijft en ook uitgebouwd kan worden. Zo bleek ook het streamen van de jeugdwedstrijden een hit.

Om de volgende stap in de livestreams te nemen zijn we op zoek naar enthousiastelingen die hierbij willen helpen. Denk hierbij aan een vaste groep camera mensen, commentatoren, maar ook mensen die handig zijn met het aanmaken van sjablonen om de score bij te houden of het invoegen van promovideo’s in de aankondiging.

Het idee is om aparte Livestream commissie te maken die onder andere nauw zal samenwerken met de communicatie en met de sponsorcommissie.

Dus vind jij het mooi om wedstrijden zo strak mogelijk in beeld te brengen en wil jij helpen om de livestreams naar een hoger niveau te krijgen? Neem dan contact op met Wouter Prins via voorzittersponsor@haagscherugbyclub.nl.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement