Feestelijke nieuwjaarsdiners GT en BM

-   Benjamins

Afgelopen zaterdag hadden de kids van de GTBM hun traditionele nieuwjaarsdiner. Dit jaar voor het eerst gescheiden, de GTBM bestaat inmiddels uit meer dan 300 leden en dat is te veel om 1x aan tafel te hebben. Vandaar dat de Guppen en Turven na hun wedstrijden vanaf 13:00 aan tafel mochten. Terwijl de Turven aan tafel zaten te genieten van hun kip, friet en appelmoes speelden de Guppen een spel bingo en natuurlijk vice versa. Later die middag waren veel Guppen en Turven op de dansvloer te vinden voor de kinderdisco van onze DJ Mattie.

Aan het begin van de avond mochten de Benjamins en Mini’s aan tafel. Ook zij genoten van kip, friet en appelmoes. En de ouders hadden de meest lekker borrelhappen voor elkaar geregeld. Het was erg gezellig. Veel dank voor de organisatie en een ieder die heeft meegeholpen in de keuken, dekken en afruimen van de tafels en het verzorgen van de borrelhappen. Een extra dank voor de zussen van de Guppen en Turven die hebben bediend aan tafel!