Gevonden!

  -   Nieuws
HRC heeft een horecamanager!

Na een lange zoektocht hebben we hem eindelijk gevonden: Edwin van Doorn is HRC’s nieuwe horecamanager. Per direct is hij toegevoegd aan het team onder de hoede van ons bestuurslid Dave Reabel en voor iedereen het 1ste aanspreekpunt voor de bar en alles voor en omtrent de keuken.

Edwin zelf heeft waarschijnlijk weinig introductie nodig. Hij loopt al flink wat jaren rond op HRC en volgens eigen zeggen is hij er zelfs geboren….

Maar met het instappen van Edwin zijn we er natuurlijk nog niet. Achter de bar is er altijd hulp nodig en extra barhoofden die o.a. minder ervaren tapploegen onder hun hoede nemen, kunnen we ook goed gebruiken. Kortom HRC is altijd op zoek naar enthousiastelingen die willen helpen, dus meld je vooral bij hem aan als vrijwilliger via horeca@haagscherugbyclub.nl.

Tenslotte bedanken we Edwin voor het feit dat hij deze taak wil oppakken en wensen we hem veel succes. Met zijn versterking aan boord gaan we er een (nog) mooi(er) seizoen van maken en met een nog betere baromzet.

Kom alvast de sfeer proeven tijdens de Six Nations en verheug je maar vast op speciale events straks tijdens het WK.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement