Geregeld

Palen op veld 1 zijn vernieuwd en weer mooi lang

Voor iedereen die zich – ondanks het geruststellende bericht van Mum – toch nog wat zorgen maakte over de korte palen op veld 1: het is geregeld ze priemen inmiddels fier (lang) de lucht in! Het mooie verhaal over de kink die in de oude paal zat gaat hiermee overigens wel definitief de geschiedenisboeken in.

Overigens zijn ook de dug-outs met vereende krachten naar de andere kant van het veld verplaatst. Dat schiet lekker op. Mooi als alles straks klaar is voor een (echt) nieuw seizoen. Mocht je nog wat tijd over hebben, kijk dan even op de klussenlijst, want er is heus nog wel wat te doen.