Genieten

  -   HRC 1
HRC 1 vs Haarlem 1
Vorige keer wat kort, alle scores van deze pot uitschrijven zou weer wat lang worden....

Ik kreeg commentaar dat ik wat kort van stof was met mijn verslag Eemland vs HRC, maar nu zie ik mijzelf met hetzelfde probleem opgezadeld: HRC 1 vs RFC Haarlem 1.

HRC 1 de nr. 2 van de kampioensfase tegen Haarlem de nr. 4 van diezelfde kampioensfase: resultaat, 86 – 14 ofwel 13 try’s tegen 2 try’s!!!

De finishers Kris Franken, Ben Campbell en Sam Voorhoeve vervingen Victor Huurman, Jono Schenck/Ian Imkers en Joan Davies en Lorenzo Groos werd door een herstelde Jasey van Kampen vervangen.

In de voorwaartsen een uitdagende opstelling, maar deze jongens kweten zich uitstekend van hun opdracht en voldeden volkomen aan de verwachtingen van de coaches. Bravo mannen!

HRC 1 speelde een flitsende open wedstrijd; verdedigde als een ooievaar het nest tegen de buizerds en het totale plaatje was een lust voor het oog. Sterk in de setscrums, de line outs en het losse werk. Dit alles gaf de 3kwarters de gelegenheid hullie kunnen te tonen en dat was in samenspel met de voorwaartsen oogstrelend. Kortom het was genieten.

Het team en de technische staf hebben hun doelstelling bereikt 1ste of 2de worden in de kampioensfase.

De 2de plaats geeft HRC het “voordeel” van een thuiswedstrijd om een finale plek. Onze tegenstander is RC ‘t Gooi. Dit seizoen 2x te sterk voor ons, maar de laatste wedstrijd werd in ons voordeel beslist. Spannend, een wedstrijd om naar uittezien, niet alleen voor de supporters maar helemaal voor de acteurs. Kom op mannen, jullie kunnen het: van ijzer!!!

Tot zaterdagmiddag 20 mei op de Haagsche Rugby Club (KO 16.00)

NB: we kunnen jullie trakteren op een mooie impressie van deze wedstrijd want er stonden maar liefts 3 fotografen langs de lijn: Frank van der Leer van onze partner SportSnap (kijk ook vooral op hun website voor meer mooie beelden), Cor Hartjes en Dimitri Steijlen; heren dank voor jullie bezoek en bijdragen!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement