Gemeente doet herinrichting parkeerterrein

Als het clubhuis in het voorjaar helemaal klaar is, zal de gemeente Den Haag zorgdragen voor het opnieuw inrichten van het parkeerterrein en de achter het clubhuis te realiseren fietsenstalling.

In totaal komen er 32 parkeerplaatsen waarvan 2 voor minder validen. Tevens worden er 50 fietsnietjes geplaatst voor in totaal 100 fietsen.

Wel zullen een aantal bomen langs het huidige parkeerterrein moeten worden gekapt. De kapvergunning is inmiddels ingediend en zal hopelijk in februari worden afgegeven. Nadat het terrein rondom de clubaccommodatie schoon is opgeleverd (weghalen bouwmaterieel en –materiaal, plus grond afvoer e.d.) kan de aannemer starten met de herinrichting.

Planning is dat in maart de werkzaamheden die een paar weken zullen duren, kunnen beginnen.