Toch niet zo heel zwaar

  -   Colts
Colts vs URC
De wedstrijdverslagen van onze Colts (zaterdag 16/10)

Ons 3e Colts team had afgelopen zaterdag geen programma, maar de concurrentie speelde wel. Het gevolg daarvan is dat Colts 3 netjes als 3e in de Shield poule A eindigde na het eerste stukje competitie

Colts 2 speelde deze zaterdag uit tegen de RFC Gouda. De verwachting was dat ze stevig aan de bak zouden moeten en dat het een spannende pot zou worden. Gouda walste immers met 36-5 over het Bulldogs/Zwolle cluster, terwijl onze Colts dat clusterteam maar nipt (41-40) verslagen. Maar het bleek achteraf best mee te vallen. De winst (het werd 17-31) kwam keurig mee terug naar Den Haag. Daarmee staat Colts 2 op de 2e plek in de Bowl poule A na het eerste deel van de competitie, achter Groningen waartegen niet werd gespeeld (en dus werd dat 30-0).

De vooruitzichten voor de wedstrijd van Colts 1 waren vergelijkbaar; zij moesten het opnemen tegen URC. Een team met vergelijkbare (en soms zelfs net iets betere) resultaten. Maar ook hier ging het (ondanks wat eigen slordigheden) makkelijker dan gedacht en dus werd het ritme niet doorbroken: 3 op 3, 2 op 2 en Colts 1 fier aan kop in de Cup poule. Hieronder lees je het wedstrijdverslag van de Man Of The Match van het eerste Colts team.

Hoi ik ben Kick de Heer, Man Of The Match van de wedstrijd tegen URC.

De week voorafgaand aan de wedstrijd hebben we als team goed getraind, omdat we wisten dat er een lastige wedstrijd aan kwam. Voor de wedstrijd hing er dan ook een gezonde spanning in de kleedkamer.

Tijdens de wedstrijd kwamen we al op een snelle voorsprong en hebben we goed het spel gedomineerd. Er zijn een aantal mooie tries gescoord precies zoals we getraind hadden.  

Uiteindelijk hebben we de wedstrijd met 46-26 gewonnen en hebben we met het hele team een mooie wedstrijd kunnen spelen.

Het wachten is nu op de nieuwe indelingen en schema’s, waarna de competitie voor onze Colts weer lekker verder gaat.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement