Geen weekmenu?!

-   Food To Love
logo Food to Love
Een (goed) bericht uit de Food to Love keuken

Het lijkt slecht nieuws – geen weekmenu van Food to Love – maar dat is het niet! Debby en Kenneth zijn namelijk extra hard aan het werk om alles in gereedheid gaan brengen zo dat ze – straks, ZODRA het weer echt mag, half juni – weer helemaal op orde zijn en meteen open kunnen gaan voor clubactiviteiten, lunch en takeaway.

Dat betekent dat ze nu even alle tijd en energie besteden aan het maken van grote batches sambal(ly to love) en een (hopelijk onfatsoenlijk grote) voorraad rotikroketten (die hebben we zo gemist) en natuurlijk ook van die lekkere hartige minitaartjes. Daarbij moeten er wat dingen in de kassa aangepast, kopjes en soepkommen uit gezocht en aangeschaft etc. En ze gaan ook heel even bijtrekken van een best energie-vretende periode…. en opladen om te knallen, want we gaan als het weer mag, met zijn allen stormlopen op onze eigen Food to Love toch?!

Voor de goede orde: de bedoeling is dat ze in eerste instantie (even een proefperiode) open gaan van woensdag tot en met zaterdag en op de momenten dat hun diensten verder nog gewenst zijn natuurlijk…. (even een appje of een mailtje is genoeg!)