Geen succes in de kou

-   Junioren
Wedstrijdverslagen HRC Junioren 2/12 (2e fase)

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. In de 2e fase is iedereen weer op 0 begonnen. Maar – geheel in de lijn met de start van eerste fase – was het heilige vuur nog niet helemaal aangewakkerd bij onze Junioren deze zaterdag. Niet heel handig want het was bitter koud en een warm vuurtje was meer dan welkom geweest. Team 2 (Bowl Poule A) ging op bezoek bij Waterland. Fysiek zijn wij meer het type klein maar fijn. Zij waren duidelijk wat groter. Dat bleek met name met tackelen op een steen koud veld een probleem. Desondanks bleef het team dapper strijden, maar het ging wel ten onder. Team 1 (Cup Poule A) mocht langs bij URC. Die mannen ook zijn en een slag groter, en ze wilden het net iets liever. Als je daar bij optelt dat er bij HRC een paar ervaren spelers geblesseerd zijn, dan is het resultaat een leuke pot, geen walk over, maar ook geen winst.