Geen grap!

  -   HRC 1
HRC 1 vs The Dukes 1
Jij komt zaterdag 1 april 2023 toch ook naar de club?

Op 11 maart speelt het eerste thuis tegen RC Eemland en op 1 april a.s. speelt ons eerste thuis tegen The Dukes. Om ons paradepaardje te zien spelen, om ze van harte aan te moedigen, om onze Toss Turven en trotse ballen-kids in actie te zien, voor de gezelligheid; het zijn allemaal prima redenen om die dagen naar de club te komen.

Maar op 1 april er is (nog) meer reden! Niet alleen de winst van de wedstrijd en de positie op de ranglijst in de strijd om het landskampioenschap staan op het spel. Tussen The Dukes en HRC bestaat er ook een gezonde rivaliteit als het gaat om bij welke club het het gezelligste is. De Boschenaren – bekend om hun Brabantse gezelligheid en gastvrijheid – menen dat ze De Haagse op dat vlak zeker kunnen verslaan. Reden dus om ons beste beentje voor te zetten (want The Dukes hebben het volgorde voordeel: ze komen eerst naar Den Haag en daarna is het pas hun beurt om er in Den Bosch ook een feestje van te maken).

Naast mooi rugby staat er op 1 april a.s. dus in ieder geval ook een HRC-familiedag én een sponsorborrel op de planning. Schrijf het alvast in je agenda en kom vooral (ook) in grote getale naar de club op de eerste april.

Diverse foto’s bij dit artikel zijn gemaakt tijdens de eerder (thuis)wedstrijd die HRC dit jaar tegen The Dukes speelde en ter beschikking gesteld door onze partner Sportsnap.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement