HRC Logo

Om in de gaten te houden dat HRC – zoals het een rugbyer betaamt – pal staat voor gemaakte afspraken, is het nodig dat iedereen binnen de club vasthoudt aan de navolgende werkwijze.

Neem i.g.v. bestellingen voor

  • alles met het HRC logo,
  • alles waar de naam van de club op komt,
  • alles in de clubkleuren,
  • en/of alle non-food dat met HRC verbonden is, in naam van HRC wordt uitgegeven en/of wordt verspreid (bijv. voor trips, off field een extraatje voor een team etc.) (NB: voor eten op de club hebben we natuurlijk Food to Love)

standaard eerst contact op met Sofie Beeken via HRCShop@haagscherugbyclub.nl. Zij onderhoudt de relatie met onze leveranciers en/of sponsoren en bekijkt of er afspraken liggen wat betreft hetgeen jij in gedachten hebt.

Bijkomend voordeel voor HRC is dat we zo de huisstijl bewaken. Het HRC logo dient alleen te worden gebruikt op kleding/accessoires/merchandise aangeschaft via het HRC winkeltje. Maar ook voor jou heeft deze werkwijze voordeel. Er zit veel kennis bij Sofie en onze sponsoren, zodat je het wiel niet zelf opnieuw hoeft uit te vinden. Prijstechnisch en qua overige inkoop- en leveringsvoorwaarden kan je soms ook mooi liften op het volumevoordeel van een grotere partij. En, ook niet onbelangrijk, je steunt de club bij het aanschaffen van HRC spullen.

Voor de goede orde: als je bestelling trainingsmaterialen betreft, het bestellen daarvan loopt via de hoofdtrainers en de materiaal commissie (materialen@haagscherugbyclub.nl)

 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement