Garnalen gym van start!

  -   Garnalen
garnalen

Afgelopen zaterdag was het zover; er startte een nieuwe reeks garnalen trainingen! Om 8.30 uur banjerden ongeveer 15 garnalen vrolijk en enthousiast over het veld. Onder leiding van trainers Pim en Norman werkten de garnalen zich in het zweet met allerlei parcourtjes waarbij er geslalomd, geklauterd en “getackeld” moest worden.

Als afsluiter van de training werd er nog een potje “vossen en kippen” gespeeld waarbij ook de ouders van het jonge grut nog even aan de bak mochten! De vossen moesten de kippen met hun eieren (ballen) proberen te pakken. Daarbij viel meteen het talent op van de garnalen, want vrijwel geen enkele ouder haalde de overkant toen de garnalen als vossen op jacht waren… Toen de rollen omgedraaid waren haalden toch een boel garnalen kippen met hun eieren de overkant en bleven ze uit de handen van de vossen!

Na de training was er nog voor iedereen fruit en drinken geregeld zodat de harde werkers meteen even konden bij tanken. Voor dat we naar huis gingen toch nog gauw een paar keer van de glijbaan en daarna naar huis. Een top start van de zaterdag!

Vossen en kippen
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement