Garnalen Gym Pilot van start!

Gymmen voor garnalen; hoe leuk is dat?!

Aanstaande zaterdag start er iets nieuws op onze mooie club!  Het try-gebied van het hoofdveld is vanaf 08.30 uur in handen van de aller, allerjongste ‘rugbyers’ van Nederland, de Garnalen! Onder de bezielende leiding van oud rugbyers starten 10 jongens en meisjes, allen geboren in 2017, aan hun eerste kennismaking met de rugbysport! De oefeningen en materialen zijn speciaal voor deze groep 3 jarigen samengesteld. Geen échte rugbytraining, maar een soort gym. Garnalen Gym dus, waar net als bij de “grote” rugbyers van de GTBM plezier maken voorop staat!

Heb jij ook een Garnaaltje thuis (geboren in 2017) en wil je deelnemen aan de pilot, neem dan contact op met de teammanagers van de Garnalen, Albert Hoekstra en Wouter van Munster, via garnalen@haagscherugbyclub.nl