Fundering gestort en start opbouw

storten beton aanbouw clubhuis HRC

Na een toch wel zware vorstperiode de afgelopen dagen, is vandaag, woensdag 7 maart, de fundering van de aanbouw aan beide kopse kanten en aan de achterzijde gestort. De voorbereidende werkzaamheden waren eigenlijk al een week klaar, maar storten van beton is niet verstandig bij strenge vorst.

Het storten was een spectaculair gezicht. Maar liefst 5 vrachtwagens met betonmortel waren noodzakelijk om de 3 lokatie te voorzien van de noodzakelijke fundering. Ons terras moest voorzien worden van rijplaten zodat de bestrating zo min mogelijk zou worden belast als de betonvrachtwagens hun mortel kwamen afleveren. Tevens moest er ober het clubhuis heen een leiding aangelegd worden zodat het fundament van de aanbouw van de kleedkamers aan de achterzijde kon worden gelegd.

Er kan nu begonnen worden met de opbouw van deze 3 locaties. De eerste vrachtwagens hebben al materiaal geleverd en zijn de eerste delen al geplaatst!

storten fundering clubhuis HRC