veiligheid

Mijn naam is Kour van der Laan, getrouwd met Danielle en vader van Tim, die tot zijn 16e actief rugby heeft gespeeld bij HRC. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Veiligheids regio Haaglanden.

Sinds 2006 ben ik toegewijde vrijwilliger bij de Haagsche Rugby Club; ooit begon ik als jeugdtrainer en de afgelopen 5 jaar heb ik de rol van Functionaris Veilige Sport op me genomen.

Als contactpersoon binnen de club ben ik verantwoordelijk voor de fysieke en sociale veiligheid van zowel leden als bezoekers. Mijn taak omvat het waarborgen dat het veiligheidsbeleid en de procedures van de club bekend zijn en strikt worden nageleefd.

Ik houd toezicht op eerste hulp en de randvoorwaarden hiervoor en ben tevens betrokken bij alles rondom veilige sport. Daarnaast lever ik een bijdrage aan het (veiligheids)beleid binnen de club en bied ik op mijn terrein ondersteuning aan diverse commissies en het bestuur, waarbij ik nauw samenwerk met Saskia Wesselius, onze Vertrouwenscontactpersoon.

Heb je een vraag of kan ik ergens over meedenken, dan kun je mij bereiken per e-mail veiligesport@haagscherugbyclub.nl.

 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement