Rugby Mum – Excuus

Het wel en wee van een rugbymoeder. Periodiek schrijft de moeder van een HRC-jeugdspeler over haar belevenissen rondom de favoriete sport van haar zoon.

Hier stond mijn persoonlijke, grappig bedoelde, absoluut generalistische en karikaturale column over het spelen tegen Franse teams. Het was geenszins mijn bedoeling om iemand hier mee voor het hoofd te stoten.

Om die reden heb ik expliciet vermeld dat het een generalisatie betrof en dat ik onze spelers met Franse roots op geen manier bedoelde aan te spreken. Desondanks heb ik moeten constateren dat deze “disclaimer” niet voldoende was en dat er leden zijn die zich aan het stuk storen. Om die reden heb ik het stuk zo spoedig mogelijk verwijderd. Daarbij bied ik mijn oprechte excuus aan aan een ieder die zich onheus bejegend heeft gevoeld.

Wees voorzichtig en tackel hard,

Mum