Debby en Kenneth Markesteijn, nieuw in de HRC-keuken.

Beiden komen oorspronkelijk uit de muziek (Kenneth heeft zelfs vier jaar op rij op de Rugbydagen gespeeld met zijn band jeWelste) en hadden daarnaast een bijbaan; Kenneth vervoerde meervoudig gehandicapte kinderen en Debby werkte in de keuken van een lunchroom. Door de komst van het coronavirus raakten ze hun inkomsten uit de muziek kwijt en konden ze geen aanspraak maken op financiële steun. Ook het andere werk lag stil.

Ze zijn zich toen gaan toespitsen op hun andere passie: koken… en zijn vanuit huis een roti-delivery service begonnen. Eerst “klein”, 1 gerecht en binnen hun eigen netwerk.. maar al gauw werd het steeds drukker en breidde het menu én het netwerk zich steeds verder uit. Er kwam een extra koelkast bij, een extra magnetron, in die kleine keuken, en van alleen de zaterdag ging het naar vier “bezorgdagen”. Ze hadden een professionele keuken nodigen HRC zocht enthousiastelingen voor de keuken: een match made in heaven!

• In het weekend kan je je tegoed doen aan de lekkernijen van Food To Love, cake, broodjes, frituur (die Rotikroket….!) een soepje, voor elk wat wils.
  • En elke week maken ze een lekkere daghap om voor of na de training van te genieten of to go , zodat je thuis niet meer hoeft te koken. €7,50 en €5 voor de kleine eter. Bestellen kan via +31651287218 tot woensdag 10:00.
  • Mocht je op de andere dagen ook willen eten op de club, neem gewoon contact op met Food to Love via het hierboven genoemde telefoonnummer.

Kenneth en Debby, twee mensen die midden in het leven staan, flexibel en sociaal, met respect voor de tradities van de club, koken met liefde…

En dát proef je.😉