Debby en Kenneth komen uit de muziekwereld (Kenneth heeft zelfs vier jaar op rij op de Rugbydagen gespeeld met zijn band jeWelste), daarnaast hadden ze nog een andere passie: koken.

Omdat ze allerhande heerlijkheden uit hun keuken weten te toveren leidde dat eerst tot een een roti-delivery service van uit huis. Die begon heel “klein” – 1 gerecht en binnen hun eigen netwerk – maar het werd al gauw drukker en het menu én het netwerk breidden zich steeds verder uit. Er kwam een tweede koelkast bij, een extra magnetron en dat alles in hun kleine keuken. Daarbij gingen ze van alleen de zaterdag naar vier “bezorgdagen”. Het was zo klaar als een klontje dat ze een professionele keuken nodig hadden, terwijl HRC op dat moment net zocht naar enthousiastelingen voor de keuken op de club: een match made in heaven! Debby en Kenneth Markesteijn; de keuken van HRC.

Kenneth en Debby zijn mensen die midden in het leven staan, flexibel en sociaal, met respect voor de tradities van de club, koken met liefde….En dát proef je.😉

  • In het weekend kan je je tegoed doen aan de lekkernijen van Food To Love: cake, broodjes, frituur (die Rotikroket….!), een soepje, voor elk wat wils.
  • Elke week is er wel iets lekkers om vóór of na de training van te genieten, of to go, zodat je thuis niet meer hoeft te koken.
  • Mocht je andere wensen hebben, neem gewoon even contact op met Food to Love via de e- mail of met een appje of een belletje naar telefoonnummer +31 (0)6 51 28 72 18.
Food to Love Banner
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement