Debby en Kenneth Markesteijn; de keuken van HRC.

Debby en Kenneth komen uit de muziekwereld (Kenneth heeft zelfs vier jaar op rij op de Rugbydagen gespeeld met zijn band jeWelste) en hadden daarnaast een (bij)baan; Kenneth vervoerde meervoudig gehandicapte kinderen en Debby werkte in de keuken van een lunchroom. Door de komst van het coronavirus raakten ze hun inkomsten uit de muziek kwijt, terwijl ze geen aanspraak konden maken op financiële steun en ook het andere werk stil lag.

Ze hebben snel geschakeld en zich sindsdien toegespitst op hun andere passie: koken. Vanuit huis zijn ze een roti-delivery service begonnen. Eerst “klein” – 1 gerecht en binnen hun eigen netwerk – maar het werd al gauw drukker en het menu én het netwerk breidden zich steeds verder uit. Er kwam een tweede koelkast bij, een extra magnetron en dat alles in hun kleine keuken. Daarbij gingen ze van alleen de zaterdag naar vier “bezorgdagen”.

Het was zo klaar als een klontje dat ze een professionele keuken nodig hadden, terwijl HRC zocht naar enthousiastelingen voor de keuken op de club: een match made in heaven!

  • In het weekend kan je je tegoed doen aan de lekkernijen van Food To Love: cake, broodjes, frituur (die Rotikroket….!), een soepje, voor elk wat wils.
  • Elke week maken ze een lekkere daghap om vóór of na de training van te genieten, of to go, zodat je thuis niet meer hoeft te koken. Bestellen gaat makkelijk via de website. Daar vind je ook het heerlijke wekelijks wisselende en onvolprezen weekmenu.
  • Mocht je andere wensen hebben, neem gewoon even contact op met Food to Love via de e- mail of met een appje of een belletje naar telefoonnummer +31 (0)6 51 28 72 18.

Kenneth en Debby, twee mensen die midden in het leven staan, flexibel en sociaal, met respect voor de tradities van de club, koken met liefde….En dát proef je.😉

 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement