Debby en Kenneth Markesteijn; de keuken van HRC.

Beiden komen oorspronkelijk uit de muziek (Kenneth heeft zelfs vier jaar op rij op de Rugbydagen gespeeld met zijn band jeWelste) en hadden daarnaast een bijbaan; Kenneth vervoerde meervoudig gehandicapte kinderen en Debby werkte in de keuken van een lunchroom. Door de komst van het coronavirus raakten ze hun inkomsten uit de muziek kwijt , maar ze konden geen aanspraak maken op financiële steun. Ook het andere werk lag stil.

Ze zijn zich daarom gaan toespitsen op hun andere passie: koken.… en zijn vanuit huis een roti-delivery service begonnen. Eerst “klein”, 1 gerecht en binnen hun eigen netwerk, maar al gauw werd het steeds drukker en breidde het menu én het netwerk zich steeds verder uit. Er kwam een extra koelkast bij, een extra magnetron, in die kleine keuken, en van alleen de zaterdag ging het naar vier “bezorgdagen”. Dus zij hadden een professionele keuken nodig en HRC zocht enthousiastelingen voor de keuken: een match made in heaven!

• In het weekend kan je je tegoed doen aan de lekkernijen van Food To Love, cake, broodjes, frituur (die Rotikroket….!) een soepje, voor elk wat wils. NB: Helaas moet je dit zolang het clubhuis dicht is ten gevolge van de corona-maatregelen missen.
  • En elke week maken ze een lekkere daghap om voor of na de training van te genieten of to go, zodat je thuis niet meer hoeft te koken. €7,50 (de Roti uitgezonderd) en €5 voor de kleine eter. Bestellen kan via de app aan +31651287218 tot woensdag 10:00. NB: ivm de corona-maatregelen kan je voorlopig alleen afhalen, zie daarvoor het weekmenu hieronder en bestel minstens een dag van te voren. Hoe het bestellen precies in zijn werk gaat vind je ook hieronder uitgelegd .
  • Mocht je (t.z.t. als het weer kan/mag) op de andere dagen ook willen eten op de club, neem gewoon contact op met Food to Love via een appje aan het hierboven genoemde telefoonnummer.

Kenneth en Debby, twee mensen die midden in het leven staan, flexibel en sociaal, met respect voor de tradities van de club, koken met liefde….

En dát proef je.😉

Het weekmenu voor dinsdag 1/12 tot en met donderdag 3/12:

Bestellen gaat als volgt in z’n werk:

• je bestelt minstens 1 dag van te voren door een appje te sturen naar: 06-51287218;
  • Zij zorgen dat je bestelling op de afgesproken dag klaarstaat, in een magnetronbestendige verpakking, je hoeft het thuis alleen nog even warm te maken;
  • tussen 17:00 en 20:00 kun je je bestelling afhalen;
  • je belt even op als je bij het hek staat (nogmaals het clubhuis is helaas tot nader order verboden terrein) dan brengen ze je bestelling naar je toe;
  • de gerechten kosten je € 7,50 voor een grote en € 5,00 voor een kleine portie en je rekent af via een tikkie.

Als alternatief voor het gebodene kunnen ze altijd een lekker pastaatje maken, desgewenst ook vega. Geef dit ook minstens 1 dag van te voren aan.