Finale!

  -   Nieuws
final
Amsterdam here we come! Alle info over tickets

Afgelopen zaterdag ontplofte HRC door ongekende bezoekersaantallen, blauw/oranje fakkels en prachtig weer bij de wedstrijd van HRC 1! Met Haagsche flair, karakter en doorzettingsvermogen is de finale gehaald….

Als club hebben we laten zien hoe belangrijk alle Haagsche fans als ‘16eman’ zijn. Daarom gaan we ook het Nationaal Rugby Centrum in Amsterdam oranje-blauw laten kleuren aanstaande zaterdag 25 mei (Kick Off om 13.00 uur)!

LET OP: WERKZAAMHEDEN OP DE A44

Bus
ER ZIJN GEEN PLAATSEN IN DE BUS MEER BESCHIKBAAR

Met behulp van onze partner Nooteboom, gaan we met bussen naar Amsterdam. Als HRC bieden we aan dat alle HRC jeugdleden (van GGTBM tot en met CJC) voor een symbolisch bedrag van € 1,- mee mogen met een bus, GGTBM onder begeleiding van (tenminste) één ouder. Aan ouders en overige supporters wordt een gereduceerde bijdrage van € 15,- voor de bus gevraagd. In de shop kan je meteen je HRC fan merchandise inslaan!

We verzamelen om 10.00 op de club. De bussen vertrekken vanaf HRC en rijden na de heren finale (dus rond 15:30) terug naar de club zodat we de spelers ook met zijn allen kunnen verwelkomen.

BBQ
HET IS NIET MEER MOGELIJK EEN BBQ BESTELLING TE DOEN

Des rugbys, willen we na de finale het mooie seizoen met z’n allen op HRC afsluiten met een lekkere BBQ. De weersvoorspellingen zijn vooralsnog goed en ook familie, vrienden, vriendinnen, etc. zijn van harte welkom! Een BBQ-bon kost € 11,- voor de jeugd en voor senioren vragen we € 15,-. Er is ook een vegetarische variant beschikbaar.

Toegangskaarten
Toegangskaarten voor het NRCA zijn verkrijgbaar op de website van Rugby Nederland (of je klikt meteen op deze link). Volwassenen/jeugd € 12,50, kinderen tot 13 jaar € 5,-

We gaan als één HRC volgende week zaterdag Amsterdam overspoelen met oranje-blauw.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement