Finale🧡💙🏉 🔥

  -   Benjamins
bus en bbq
De finale: daar wil je bij zijn!

Wat een rugby weekend voor onze club! Alle CJC jeugdteams waren vertegenwoordigd in de NK sevens finales (en onze Colts hebben de titel gewonnen!), gisteren een vlammend HRC 2 mogen aanschouwen in Roosendaal waar ze promotie (terug) naar de 1eklasse volledig terecht hebben verdiend. En dat naast de eerdere kampioenschappen van HRC XtremeJunioren en Cubs…. Ook hebben we dit hele seizoen mogen genieten van de hele GGTBM, HRC 3 en alle gezellige lustrum-, Haagsche Meesters- en andere social-events!

Daarnaast ontplofte HRC (bijna letterlijk) afgelopen zaterdag door ongekende bezoekersaantallen, blauw/oranje fakkels, een eigen HRC nummer van de Kraaien en uiteraard de wedstrijd van HRC 1! Met Haagsche flair, karakter en doorzettingsvermogen is de finale gehaald….

Als club hebben we laten zien hoe belangrijk alle Haagsche fans als ‘16e man’ zijn. Daarom haan we ook het Nederlands Rugby stadion oranje-blauw laten kleuren volgende week maandag 29 mei (Kick Off om 13.00 uur)!

Met behulp van onze partner Nooteboom, gaan we met 4 bussen naar Amsterdam. Als HRC hebben aangeboden dat alle HRC jeugdleden (van GGTBM tot en met CJC) gratis mee mogen met een bus (mits onder begeleiding van ouder) en aan ouders en overige supporters is een gereduceerde bijdrage van €12,50 voor de bus gevraagd.

De 4 bussen die – naast de spelersbus – naar Amsterdam rijden zitten vol. Als je met eigen vervoer daar Amsterdam komt denk er dan aan vooraf een kaartje te komen want ook bij Rugby.nl gaan de kaarten hard.

Des rugby’s, willen we (ongeacht het resultaat) na de finale het (lustrum)seizoen met z’n allen op HRC afsluiten met een mooie BBQ. De weersvoorspellingen zijn top en familie, vrienden, vriendinnen, etc. zijn op deze tweede Pinksterdag welkom! (Alleen een BBQ-bon kost €12,50 voor de jeugdleden en voor onze Senioren vragen we €15,00, maar ook hier geldt dat we inmiddels aan de max. zitten)

We gaan als één HRC volgende week maandag Amsterdam overspoelen met oranje-blauw.

Namens het HRC bestuur,
Tis ten Hagen.

NB: toegangskaarten voor het Rugby Centrum in Amsterdam zijn verkrijgbaar op de website van Rugby.nl (of je klikt meteen op deze link). Kinderen tot 13 jaar zijn gratis, maar moeten tevens via de site/link worden aangemeld.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement