Filmpjes

trailer Ploeg in Beeld
Ploeg in beeld: HRC

Tijdens de eerste thuiswedstrijd tegen Hilversum (op 11/11/2021, het werd 20-13) en meer recent op 7 oktober jl. zijn er door John Meijer opnames gemaakt op HRC en heeft Alexander Wagener onze voorzitter, onze Director of Rugby, de Head Coach van HRC XV en een tweetal spelers van HRC geïnterviewd voor “Ploeg in Beeld”, een programma dat sportclubs in de regio in beeld brengt.

De (korte) trailer en de hele rapportagestaan online en zijn aan diverse (lokale) TV stations aangeboden (onder voorbehoud staat de HRC special bijvoorbeeld vrijdagavond 21 oktober al geprogrammeerd bij Den Haag FM TV.  v.a. 19.15 uur en aansluitend elk uur een de herhaling).

Natuurlijk delen wij beiden hier ook met trots en dank aan de makers!

De trailer
De hele video