Fijne feestdagen!

Kesrtkaart 2021
HRC wenst u alle goeds voor de kerst en voor 2022!

Volgens een (nog niet zo oude) traditie wordt de HRC-kerstkaart jaarlijks ontworpen door iemand die verbonden is aan de club. Vorig jaar was het Folkert van Meurs die een kerstkaart/kleurplaat tekende. Dit jaar was de moeder van een van onze jeugdspelers – Karin Deutekom – zo goed om een schitterende rugby/HRC/Kerst-foto voor ons te schieten en ons daarmee meteen nog even te herinneren aan een goed voornemen dat prima op het (misschien al wat uitdijende) lijstje kan worden bijgeschreven: “No one is bigger than the team!” That’s the spirt!

Als het goed is ontvingen alle leden en sponsoren de beste wensen al per e-mail (of ploffen die binnenkort in de e-mailbox). En ereleden – die nog een extra streepje voor hebben – ontvingen c.q. ontvangen op korte termijn (ondanks dat het zonder o.a. de gebruikelijke bar-inkomsten wat sappelen was dit jaar) zelfs een “hard copy”.

Mochten de goede wensen van de club u echter nog niet bereikt hebben, dan maken we dat hierbij goed en brengen we ze graag alsnog over.

Het bestuur van HRC wenst u een fijn kerstfeest
en al het goede voor 2022!