Fijne feestdagen!

  -   Nieuws
Kesrtkaart 2021
HRC wenst u alle goeds voor de kerst en voor 2022!

Volgens een (nog niet zo oude) traditie wordt de HRC-kerstkaart jaarlijks ontworpen door iemand die verbonden is aan de club. Vorig jaar was het Folkert van Meurs die een kerstkaart/kleurplaat tekende. Dit jaar was de moeder van een van onze jeugdspelers – Karin Deutekom – zo goed om een schitterende rugby/HRC/Kerst-foto voor ons te schieten en ons daarmee meteen nog even te herinneren aan een goed voornemen dat prima op het (misschien al wat uitdijende) lijstje kan worden bijgeschreven: “No one is bigger than the team!” That’s the spirt!

Als het goed is ontvingen alle leden en sponsoren de beste wensen al per e-mail (of ploffen die binnenkort in de e-mailbox). En ereleden – die nog een extra streepje voor hebben – ontvingen c.q. ontvangen op korte termijn (ondanks dat het zonder o.a. de gebruikelijke bar-inkomsten wat sappelen was dit jaar) zelfs een “hard copy”.

Mochten de goede wensen van de club u echter nog niet bereikt hebben, dan maken we dat hierbij goed en brengen we ze graag alsnog over.

Het bestuur van HRC wenst u een fijn kerstfeest
en al het goede voor 2022!

Deel dit artikel:    
Duurzaam Clubhuis

Ons clubhuis

Het clubhuis heeft een duurzame karakter. Op het dak liggen 234 zonnepanelen en de warmte binnen wordt geleverd via panelen aan het plafond die stralingswarmte afgeven.

Lees meer
 
 
© 2022 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement