ff checken!

  -   Nieuws
controle

Beste leden,

Eerder berichtten wij jullie over de nog uitstaande contributiefacturen (klik HIER voor dat bericht and the English version thereof). Daarop hebben wij veel reacties gekregen, veel betalingen en verzoeken om een betaalregeling (Ooievaarspas, gespreide betaling, wijziging factuur, ander emailadres ed). We zijn druk doende om die te verwerken, dat heeft nog wat voeten in aarde. Voor deze leden geldt dat wij de aangekondigde deadline van 1 november (No Pay, No Play) niet zullen hanteren. Veel dank voor jullie actieve reacties en betalingen en dank voor jullie begrip dat er onterecht nog betaalherinneringen in Club Collect worden verstuurd.

We hebben echter ook gemerkt dat veel emails met de facturen niet zijn geopend in de betreffende mailboxen. Het blijkt dat deze mailadressen vaak niet worden uitgelezen, terwijl deze wel degelijk bij ons in de administratie zijn opgegeven om te gebruiken. Geen punt, we kunnen e.e.a. wijzigen, maar dat vergt wel actie van JULLIE kant! Wat we niet weten, kunnen we ook niet aanpassen. We zijn per slot van rekening niet telepatisch.

Dus: heb je nog niets in je mailbox gezien/ontvangen, maar ben jezelf of je zoon/dochter actief lid, dan weet je dus dat er ergens nog een factuur op je ligt te wachten. Meld je in dat geval aan bij de ledenadministratie (ledenadministratie@haagscherugbyclub.nl). Wij controleren dan waar de factuur naartoe is gegaan en wijzigen eventueel het emailadres in onze administratie. Dan kun je snel betalen.

Voor leden met nog uitstaande facturen die zich niet tijdig melden, zullen we vanaf 1 november a.s. echt de No Pay, No Play regel gaan toepassen. En nogmaals (ter geruststelling) voor hen die zich hebben gemeld en waarvoor een betaalregeling is overeengekomen (bijvoorbeeld het verwerken van de Ooievaarspas, gespreide betaling, wijzigen van de factuur ed) geldt dat zij gewoon na 1 november a.s. train- en speelgerechtigd zijn.

Met Ovale groet

Pieter Hoog
Penningmeester Haagsche Rugby Club
penningmeester@haagscherugbyclub.nl

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement