Feestje

-   Junioren
wedstrijdverslagen Junioren 11/11

Op 11-11-1932 werd de Haagsche Rugby Club opgericht en dus was er zaterdag 11-11-2017 een verjaardag te vieren (85!). Het was gezellig druk op HRC: extra aanloop in het clubhuis, luchtkussen-lol van de GTBM op het middenterrein, veteranen op het eerste veld, een receptie en de presentatie van het lustrumboek later op de middag en daarna ging de DJ los. Toch heerste er bij de Junioren voor de wedstrijd nog bepaald geen feeststemming. Ondanks dat alle twee de teams al keurig hadden voldaan aan de taakstelling voor de eerste competitiehelft (consolideren), stonden de koppen strak…. Breda 1 en 2 kwamen op bezoek. Team 2 had de feeststemming echter meteen na de kick off al te pakken. Van begin af aan was duidelijk dat het een klinkende overwinning zou gaan worden en er werden flink tries getankt (88-0). Team 1 moest misschien iets harder werken, maar ook hun feestje kwam geen moment in gevaar (48-5).