Er zit vordering in onze nieuwe buitentrap

  -   Nieuws
Over de vorderingen rond de aanbouw van onze nieuwe buitentrap

Onze buitentrap is al lange tijd afgezet met een rood-wit lint. Te gevaarlijk, want steil en soms glad. Reden dus om deze aan te pakken. Na lang soebatten met de welstand mocht de trap uiteindelijk gedraaid worden, zoals in het oorspronkelijke ontwerp van begin af aan de bedoeling was geweest.

Vergunning werd aangevraagd en verleend en rond kerst waren de eerste contouren van onze nieuwe trap zichtbaar. Helaas kwam de gemeente vervolgens nog met een gewijzigd inzicht wat betreft de vergunning en moest het werk dus even worden stilgelegd.

Inmiddels is ook die horde met succes genomen, is e.a. opgelost en worden er weer vorderingen gemaakt: de oude trap is verwijderd, de fundering is gestort en over een aantal weken komt de staalconstructie van de nieuwe trap.

Daarna zal de trap in stijl met het bestaande hekwerk afgetimmerd worden. (We gebruiken daarbij – in stijl met de duurzaamheids-gedachte van ons clubhuis – waar mogelijk hout van de oude trap).

Kortom, er wordt hard gewerkt en naar verwachting staat er bij de start van het volgende seizoen een veilige en uitnodigende trap, waardoor we bijna vanzelf ons mooie clubhuis in lopen.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement