Er zijn weer mondkapjes!

Na het grote succes van de eerste batch is er een nieuwe set originele HRC-mondkapjes geleverd. De kosten liggen op 7,50 euro per stuk. Ideaal cadeau voor de Sint of onder de boom!

Aangezien het clubhuis komende tijd gesloten is zullen de bestellingen en de betalingen voor de GTBM verlopen via Saskia Schinck, Melcher de Bosch Kemper pakt de CJC op en senioren, oud-leden en externen kunnen terecht bij Wouter Prins (0612702325).

In de deze Corona tijd is het HRC mondkapje echt een must have! De twee-laagse mondkapjes zijn wasbaar en daardoor ook herbruikbaar, dus ook nog duurzaam voor het milieu. De buitenzijde is van polyester en het heeft een katoenen binnenzijde. One size fits all.

Zodra het clubhuis weer open is, zullen de mondkapjes ook achter de bar te verkrijgen zijn.

Wil je zelf ook eigen mondkapjes laten maken? Neem dan contact op met onze sponsor YouHoo!