Eindfeest GTBM Zaterdag 29 juni

-   Benjamins

Nog enkele dagen om in te schrijven!

Inschrijfformulier HRC eindfeest GTBM 29 juni 2019inschrijven.nl

Belangrijk om te weten:

• Van het inschrijfgeld komt € 2,50 (kinderen) en € 4,50 (volwassenen) ten goede aan ons nieuwe clubhuis -met dank aan Q’s Catering-!
  • We hebben nu al ruim € 1000,- voor het nieuwe clubhuis opgehaald.
  • We missen nog de aanmelding van ruim 200 kinderen! -het zou heel jammer zijn als zij niet bij de activiteiten en vooral de diploma aanwezig kunnen zijn-
  • Bij het inschrijven kan je ook een extra donatie doen!
  • Aanmelden moet via inschrijven.nl en is verplicht voor maandag 24 juni aanstaande (restitutie is niet mogelijk). U kunt voorinschrijven tot en met 23 juni 2019. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • EETKAARTEN KUNNEN NIET AAN DE BAR GEKOCHT WORDEN. Dus schrijf je je niet in, dan is er ook geen eten voor jouw Gup, Turf, Benjamin of Mini. En ook niet voor jezelf.
  • Kinderen €10 (inclusief knipkaart; goed voor broodje worst (ook vegetarische worst), warme snack, watermeloen, limo, ijsje en zoete lekkernij)
  • Volwassenen €15 (inclusief een heerlijke Indische Hap en exclusief drankjes van de (wijn)bar)
  • Er zijn veel mooie prijzen te winnen (zoals: een overnachting voor 2 personen, karten in de Uitfhof, skiën of tuben bij Snowworld, springen bij Jumpsquare, diverse dinerbonnen: five guys, Rootz, Hogere Hotelschool, privé rugby lessen gegeven door spelers van HRC 1, twee dagen met een vriendje deelnemen aan het zomerprogramma van BSO Villa Bloom op HRC en nog veel meer).

Denk ook aan de 2e Hands kleding verkoop van rugbykleding!

Voor de kleding verkoop vragen wij u (gratis) kleding te doneren (nog van goede kwaliteit én gewassen)!

Deze kan ingeleverd worden op de volgende adressen:

• Steentijdsingel 76 (Ypenburg) tel: 06 12107781
  • Zeilstraat 138 (Scheveningen) tel: 06 22818361