Eenrichtingsverkeer

-   Junioren
Wedstrijdverslag HRC Junioren 13/4

HRC Junioren 2 had deze zaterdag nog 1 pot in te halen. Vorige week waren ze afgereisd naar Haarlem om daar te spelen tegen het cluster Haarlem/Smugglers/Houtsche (het werd toen 0-67) en deze week kwam dat team naar Den Haag voor de laatste wedstrijd in de reguliere competitie. Zo tegen het einde van het seizoen was het een beetje schrapen. De bank van HRC was bepaald niet vol, maar we hadden toch nog 18 spelers. Dat was wat anders bij de bezoekers, zij kwamen maar met zijn 11-en.  In de eerste helft was het ondanks de uitgeleende spelers volledig eenrichtingsverkeer. Reden om de tweede helft wat sterkere spelers uit te lenen. En hoewel het toen wat meer een wedstrijd werd, won Team 2 heel ruim (101-26). Daarmee zit de competitie voor Team 2 er op, want het komt net 3 puntjes (of 2 punten en flink wat tries) te kort om naar de kruisfinales te gaan.