Een interceptie van Ian!

  -   Cubs

Op 24 februari passte Nick naar hem, maar Ian was even niet helemaal scherp en dus kon Anne de bal stelen. Late is great Ian! Dat liet hij niet op zich zitten en dus onderschept hij deze week zelf de pass van Emmelien op Lara….Zo is onze “pass it on” zelfs puur op papier best een interessant potje om te volgen!

Bedankt Nick voor de mooie pass,  helaas was ik even niet aangesloten…. Maar we hebben hem terug! 😉

Ik ben Ian van der Poel 13 jaar, spelend in team 3 (rood) van de Cubs.

Na het kijken van het WK-rugby in 2015 ben ik heel enthousiast geworden over de sport 🏉. Wat een respect was er tussen de spelers onderling en naar de scheidsrechter. Dat vond ik echt mooi om te zien. Vol enthousiasme heb ik mijn eerste training gevolgd bij HRC. De interesse was gelijk gewekt!

Enige tijd later speelde ik in team Zimbabwe als eerste rijer. Het support geven en de rucks cleanen vond ik het leukst aan rugby. Nog wat later leerde ik hoe je een goede tackle kon maken, waardoor het alleen maar leuker werd. Mijn favoriete positie is nu dan ook de flanker.

Met de Mini’s zijn we naar Londen gegaan om daar een toernooi te spelen. Dit was een zwaar en leerzaam toernooi. Ook hebben we een professionele rugbywedstrijd bekeken, waarbij we als HRC-ertjes de erehaag verzorgde. Echt gaaf!🤩

Nu zit ik op het Segbroek college, waar ik rugby en school combineer. Zij bieden mij de mogelijkheid om voor school te rugbyen. Hier zitten veel kinderen van HRC, maar ook van omliggende clubs. Naast rugbytraining krijgen we ook begeleiding in voeding, kracht en het mentale aspect.

Hierbij pass ik de bal door naar mede Segbroeker Phil Dame🤗

Okay Phil, we zijn benieuwd of de pass deze week wel vloeiend loopt (Pas maar op voor Lara….). Jouw pass moet volgende week donderdag 25 maart voor 17.00 uur via redactie@haagscherugbyclub.nl de volgende speler hebben bereikt!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement