Easy peasy

  -   HRC 2
HRC 2 vs Octopus 1
Het verslag van de ruime overwinning van HRC 2 op Octopus 2

Hierbij het verslag van ons 2e in Brabant (Uden) op bezoek bij het eerste team van RC Octopus.

Dat er weinig kruid gewassen is tegen dit kampioenschap team was al duidelijk en ook Octopus kwam tekort. Al in de 3de minuut kregen de bezoekers een try van Lemarre Stephelle te verwerken inclusief conversie door Koen Molier (0-7).

Lekker begin, maar de winst was nog niet binnen want 3 minuten verder was het Octopus dat scoorde. En hoewel de conversie werd gemist gloorde er (spoiler(!) heel even even) aansluiting: 5-7. In de 11de minuut was het Lemarre die het thuisteam duidelijk maakte dat HRC toch echt voor winst met serieuze cijfers was gekomen. De conversie werd vanuit een moeilijke positie ook geraakt: 5-14. In 25ste minuut zette Wiebe van der Knaap het scorebord verder in werking en Koen converteerde weer (5-21). 4 minuten later volgde er een interceptie van Jelle Straatman met weer een conversie van Koen (5-28). En vlak voor rust (38ste minuut) waren het de zuivere hattrick van Lemarre en de conversie van Koen die de ruststand op 5-35 brachten.

In de 3de minuut na rust was het Dirk Walenkamp die een try drukte en ook die kickte Koen raak (5-42). Maar 6 minuten later wist Octopus een foutje van onze mannen af te straffen en een tweede try te drukken zie ze nu wel converteerden: 12-42

Onze mannen zetten dus nog even aan:

– 15de minuut try door René Kerstende conversie ging deze keer mis. 12-47
– 16de minuut en Wiebe drukt zijn tweede try, de conversie was weer goed. 12-54
– 24ste minuut try van Hiro(Toni) Ono. De conversie van Koen was raak 12-61.

En na de opening was in de 36ste minuut – hij moest natuurlijk ook in deze helft wat laten zien – ook het slotakkoord (met weer een rake conversie) voor Lemarre zodat het bord op 12-68 stond bij het laatste fluitsignaal.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement