Easy Chicken Tonight

  -   Dames
logo chicken tonight
Onze nieuwe hoofdsponsor senioren!

Beste HRC-ers,

Dit seizoen zal voor het eerst sinds een lange tijd een nieuwe naam prijken op de HRC-shirts van onze Senioren teams. Na meer dan 20 jaar Zandvliet, zal vanaf het seizoen 2022/2023 Easy Chicken Tonight – een merk van de Zwanenberg Food Group – de shirts van onze heren en dames sieren.

We zijn zeer verheugd dat we onze samenwerking met de Zwanenberg Group kunnen aankondigen.

Met 1.800 medewerkers en een omzet van 540 miljoen euro behoort Zwanenberg Food Group tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. Zwanenberg Food Group voert een breed gamma aan producten (zie het eerder gepubliceerde artikel Sponsor in the Spotlight) maar heeft er voor gekozen om voor de samenwerking met HRC één van haar merken leidend te laten zijn: Easy Chicken Tonight! De productie van deze populaire maaltijdsauzen werd al sinds 2017 door Zwanenberg verzorgd en in 2019 werden ook de marketing en verkoop van Easy Chicken Tonight overgenomen.

Lekkere en toch makkelijk te bereiden gerechten passen natuurlijk prima bij de hardwerkende rugbyers (en rugby-ouders) van HRC. En de samenwerking met Zwanenberg draagt bij aan het de verder professionalisering van de club en stelt ons instaat te investeren in de toekomst. Daarnaast hoopt HRC Easy Chicken Tonight als merk en product in een mooi daglicht te kunnen zetten met onze sportieve prestaties.

Gezamenlijk zien we uit naar een mooi samenwerking met zowel commercieel als sportief succes!

Nieuwe hoofdsponsor, nieuwe voorzitter, nieuwe uit-shirts, nieuw opgekomen eigenkweek uit de Colts en dat alles op een zeer geslaagde, zonovergoten sponsorborrel. (Foto’s van Anne Hamers)

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement