“Doen het voor de club”

Onze "verloren zonen" staan in de krant

Het gonst, het kriebelt, het is bijna zover: deze zaterdag gaat de competitie voor HRC 1 van start.

HRC 1 is het vlaggeschip van de club. Het staat bol van talentvolle spelers die – conform de filosofie van HRC als grassroot club – echt binding met de club hebben en die uit de eigen jeugd zijn voortgekomen.

Dat de jeugd van HRC goed en talentvol is, een mooie kweekvijver, is inmiddels tot buiten de landsgrenzen bekend en het betekent dat HRC met regelmaat (en trots) spelers naar het buitenland ziet vertrekken.

De huidige selectie laat echter zien dat het tweerichtingsverkeer is; na hun buitenlandse avonturen keren onze mannen ook weer terug op het oude nest. Dat maakt dubbel trots en blijft niet onopgemerkt, zo blijkt onder andere uit het forse artikel van Klaas-Jan Droppert in het AD RegioSport katern van 24 september 2020. Als je geen (online) abonnement hebt, vandaag dus even een krantje kopen. (Wel toegang tot het digitale AD? Dan klik je hier).