Dit weekend wél wedstrijden, maar niet (op de club) kijken

weekend loading
Een overzicht van het programma op HRC

Vorige week namen we ons voor om jullie wekelijks een overzicht te geven van de wedstrijden die er in het komende weekend op de velden van HRC te bewonderen zijn.

Deze week doen we dat niet.

Er speelt van alles, maar de lockdown en de regelgeving die de gemeente Den Haag in dat kader heeft doen uitgaan, hebben tot gevolg dat alleen sporters en functionarissen toegang hebben tot sportaccomodaties. Dat geldt ook voor het clubhuis en het terras.

Kijken op HRC is er – hoe zuur ook – dus niet bij. Dat willen we niet invrijven en ook willen jullie niet in verleiding te brengen.

Overigens zullen er waarschijnlijk wel wat wedstrijden worden gestreamd. Informatie daarover wordt in de regel gedeeld in de apps van de betreffende teams.