Dit weekend op HRC en in Amsterdam!

  -   Benjamins
hrc-dit weekend op de club
Hoe mooi wil je het hebben?!

O boy, dit wordt een weekend! 4 finales en een halve finale, waarbij die halve finale in de Future klasse door ons 2e Senioren (HRC 2 vs RRC 2) team pas wordt gespeeld om 19.00 uur, als onze Cubs, Junioren en Colts terug zijn van hun finales en de BBQ op de club al staat te vlammen. Dus HRC gear aan (zo’n mooie supportes trui) en in Amsterdam en (eventueel wat later) in Den Haag onze teams naar de victorie brullen en daarna lekker eten en drinken op de club want we hebben – ongeacht het resultaat – een fantastisch seizoen te vieren.

Ook ons eerste – zij spelen uit in Castricum (KO 15.00 uur) – ziet overigens graag wat supporters meekomen.

En met al die finales zou bijna vergeten dat onze Garnalen, Guppen en Turven stoichijns hun programma in de ochtend afwerken en dat Cubs 2 (10.00 uur), Junioren 4 (11.00 uur) en Cubs 3 (12.15 uur) gewoon thuis competitie spelen (en daarna op de club voor de buis kruipen?).

Ook op zondag is er nog een mooi programma: ons fameuze HRC 3 moet om 13.00 uur (al weer) op het veld staan voor de stadsderby tegen de Hornets en ook onze zondag Espoirs (om 15.00 uur) thuis spelen (tegen RRC 3).

LET’S GO, LET’S GO HRC! We gaan er een TOP weekend van maken!

NB: voor iedereen die niet op de club, in Amsterdam of ergens in de buurt van een scherm kan zijn, de HRC livescore app houdt je dit weekend – naast de live score van HRC 1 – natuurlijk ook op de hoogte van het wedstrijdverloop in A’dam.

dit weekn finales
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement