Dit weekend op HRC

  -   Benjamins
hrc-dit weekend op de club
Dit weekend MOET je echt naar de club komen!

O boy, het wordt echt een geweldige rugby zaterdag op HRC! Gewoon alles afzeggen en de hele zaterdag naar de club komen (Het weer lijkt overigens ook echt mee te zitten, het wordt heerlijk langs de lijn volgens de voorspelling).

We beginnen natuurlijk vroeg met onze GGTBM die dan hun trainingen en districtswedstrijden afwerken. Kom je alvast even (mee) opwarmen?

Daarna hebben we 3 (!) halve finales op onze velden:

  • HRC Junioren 2 spelen om 10.45 uur tegen NRC the Wasps
  • Om 12.00 is de kick off van ons eerste Junioren team tegen Amstelveen 1 (hier gaat het om wie er in Amsterdam om het landskampioenschap mag gaan strijden)
  • en om 13.15 speelt ook ons eerste Colts team in de Cup Poule om een plek in de finale in Amsterdam ook zij treden aantegen Amstelveen

Overigens spelen HRC Cubs 1 en HRC Colts 2 ook hun halve finales. Zij spelen echter uit in respectievelijk Amstelveen en Almere. En Cubs 2, 3 en 4 en Junioren 3 en 4 trekken ook het land in voor hun competitiewedstrijden

Om 14.30 neemt HRC 2 het thuis op tegen RRC 2 en als klap op de vuurpijl komt ons eerste om 16.30 uur in actie. Ook zij ontvangen RRC….En voor heren 1 en 2 geldt dat zij bij winst hun halve finales straks ook thuis mogen spelen.

Je aanmoediging en support is meer dan welkom deze zaterdag!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement