Dit weekend op HRC

  -   Garnalen
hrc-dit weekend op de club
We zien jullie heel erg graag in grote getalen op de club zaterdag!

Nu denk je misschien, het is Paasvakantie, ik moet het helaas een weekend zonder rugby doen. Gelukkig heb je het mis, want er is meer dan genoeg reden om zaterdag de 30ste naar de club te komen!

  • Ten eerste omdat onze Garnalen en Guppen (bijna) nooit verzaken; natuurlijk staan onze aller jongste rugbyers zaterdagochtend vroeg op het veld voor hun training en er is geen betere en vrolijkere manier om je weekend te beginnen om daarbij langs de lijn te staan.
  • Ten tweede omdat ons tweede de regio derby tegen DIOK 2 zou spelen…..maar die pot gaat helaas niet door.
  • Ten derde, en zeker niet de minste reden, omdat ons 1e om 16.30 uur een ander team uit de regio ontvangt: RC Hoek van Holland 1. HRC 1 heeft vorige week in Rotterdam knap de tweed plek in de Champions poule overgenomen van RRC overgenomen en – zo tegen het einde van de reguliere competitie – is het zaak die vast te houden en de winst in Den Haag te houden. Omdat alle beetjes helpen is een “16e-man” langs de lijn voor onze boys meer dan gewenst.
  • Ten vierde omdat het schijnt dat de paashaas wat eieren heeft verstopt op HRC. Onze jongste jeugd en hun ouders zijn meer dan welkom om voor de wedstrijd (16.00 uur) alvast naar de buitenbar te komen om te kijken of daar wat op te scharrelen is (wat daarna tijdens de wedstrijd heerlijk op de tribune kan worden opgepeuzeld)
  • Ten vijfde omdat Debby en Kenneth heerlijke botermalse spare ribs op het menu hebben staan (22,50 voor 650 gram met spicy of milde marinade inclusief knoflook saus, frietjes en salade), maar op = op….
  • Ten zesde…. Hé, hoeveel reden moeten we je geven?! Het wordt super gezellig op de club. We gaan elkaar zien zaterdag!
dit weekend op HRC 30 3
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement