Dit weekend op HRC

  -   Cubs
hrc-dit weekend op de club
Een mooi vol programma

Zaterdag 10/2 wisten we 2x winst op RC ‘t Gooi binnen te halen en was de sfeer langs de lijn (mede “veroorzaakt” door de Haagsche Meesters en hun zwijntje) geweldig. Dit weekend hopen we op meer van het zelfde! Ons eerste ontvangt om 13.00 uur de mannen van de Castricumse RC. De vorige ontmoeting – uit – eindigde in 19-14, dus HRC 1 heeft wat recht te zetten. Kom vooral kijken en supporten!

Vóór deze Ereklasse wedstrijd zijn er natuurlijk trainingen en wedstrijden van onze jongste deugden HRC Junioren 4 speelt thuis tegen RC The Bassets Junioren 1 (KO 11.00). Ook Junioren 1 (tweede in de Cup poule) speelt thuis. Zij ontvangen het eerste junioren team van RC The Dukes (3e in de ranking). De vorige wedstrijd (uit) werd het 22-31 dus ook dit belooft een mooie pot te worden. De KO is gepland om 12.15.

En na de pot van het eerste zit het er ook nog niet op. Natuurlijk hopen we dat iedereen op de club blijft hangen om onder het genot van een hapje en/of drankje met zijn allen Six Nations te kijken (Ierland vs Wales om 15.25 en Schotland vs Engeland om 17.45).

Maar op onze eigen velden wordt er ook nog gebald! Cubs 1 en Cubs 2 kicken volgens de planning om respectievelijk 13.30 en 14.30 af tegen de Löwen van TSV Handschuhsheim Rugby U14 1 en 2.

Let op: er bestaat wel een kans dat de Ereklasse wedstrijd tegen Cas naar achter schuift (de planning op de schop gaat) als het eerste veld er ten gevolge van de regen af ligt.

HRC 2 en HRC 3 komen dit weekend ook in actie, maar zij spelen uit. Ons tweede (Future klasse) wordt zondag om 14.00 uur bij A.S.R.V. Ascrum in Amsterdam verwacht en HRC 3 mag om 11.00 uur in Utrecht de wei in om het op te nemen tegen USRS 3.

Kortom, het is bijna weer weekend, we zien elkaar snel!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement