Dit weekend op HRC

hrc-dit weekend op de club
Het is een inhaalweekend, maar er is genoeg te doen op de club (en het wordt mooi weer)

Dit (inhaal) weekend is er toch ook van alles te doen op de club, maar graag jullie bijzondere aandacht voor:

1) het feit dat de jeugdcompetities tegen het eind lopen en er dus een uitspelend team is dat wel eens met leuk nieuws naar huis terug zouden kunnen komen; Junioren 3 speelt uit tegen Ducks/Vets/Oysters om de regiotitel en de eerste plaats in de Ribbon Poule C!

2) HRC 2 speelt om 15 uur thuis op zondag. Deze mannen – na alle keren dat ze het eerste uit de brand hebben geholpen – verdienen onze steun. Graag zien we jullie zondag langs de lijn!

Zaterdag 16 april

• in alle vroegte start de ochtendtraining van de Guppen
  • 12.00 uur HRC Junioren 1 vs Junioren 1 van RC ’t Gooi (Cup Poule)

Zondag 17 april