Dit weekend op HRC

  -   Benjamins
hrc-dit weekend op de club
We beginnen vrijdag al (Six Nations) en hebben ook zaterdag een mooi programma.

Op de zondag is het regelmatig alles of niets; of Xtreme, the Mighty Thirds en de Espoirs spelen alle 3 thuis of ze trekken alle 3 het land in. Zondag 4 februari is een “uit” zondag. Onze dames worden om 13.00 bij de Lady Wasps in Nijmegen verwacht en de Espoirs (13.00) en het 3e (15.00) tuffen naar Gouda.

Maar….op vrijdag 2/2 staan natuurlijk om 21.00 alle schermen aan voor de openingswedstrijd van de Six Nations (als je Roti hebt besteld, en je niet de enige bleek is er daarbij nog een heerlijke maaltijd). Zal Frankrijk zonder Dupont Ierland de baas zijn? Als je dat denkt te weten/kunnen voorspellen moet je zeker mee doen aan de Six Nations Poule die ons 3e weer zo mooi heeft opgezet.

En ook op zaterdag is er van alles te doen!

Colts 1 ontvangen The Dukes 1 om 10.00 uur, Cubs 1 ontvangt BRC 1 om 12.00 uur en Cubs 4 speelt dan gelijktijdig tegen Amstelveen 2 en ook Cubs 2 speelt thuis. Zij spelen om 13.00 uur de derby tegen Te Werve Cubs 1. Kortom mooie CJC potjes dus kom vooral kijken. En aangezien ons eerste Colts team al om 10 uur tegen Dukes Colts 1 speelt (The Dukes staan 1 en onze Colts op plek 2 in de Cup Poule) en dat dus wel een kraker belooft te worden moet je toch vroeg uit de veren en is het een uitgelezen mogelijkheid om ook bij de jongste jeugd (GTBM) te komen kijken. Zij spelen en trainen zaterdag vanaf 8.15 uur op HRC.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement