Dit weekend op HRC

  -   Colts
hrc-dit weekend op de club
Iets rustiger dan gebruikelijk, maar we hopen je wel te zien op de club

Dit weekend is een inhaaldag en voor veel teams is het wachten op de start van de tweede fase, maar dat betekent natuurlijk niet dat er niets gebeurd op de club!

In de ochtend traint/speelt onze jongste jeugd. Alleen dat al is reden om naar de club te komen, want kijken naar zoveel spelplezier laat je weekend – ongeacht het weer – positief beginnen. De Guppen hebben overigens Sinterklaastraining, dus dat is dubbel feest. Daarbij is het winkeltje open van 10 tot en met 12 uur (en dat is the place to score December gifts!).

Overigens staat er ook een CJC wedstrijd op de planning: Colts 3 neemt het om 13.00 uur op tegen het cluster SBN Pink Colts 1. Dat lijkt een spannende pot te worden, dus kom vooral kijken en aanmoedigen.

Om 13.00 uur (ja, je leest het goed) zou ons eerste overigens ook aan de bak moeten. Zij werden voor een uitwedstrijd tegen BRC 1 in Breda verwacht. Maar in de Zuidelijke binnenlanden is het iets kouder dan bij ons en dus zijn de velden daar niet bespeelbaar. Omdat er in de eerste fase een halve competitie wordt gespeeld geldt er geen omkeerregel en valt deze pot niet te bewonderen vandaag.

Onze Junioren 1 (in Den Bosch), Cubs 4 (in Naarden) en Colts 1 (ook in Den Bosch) trekken (met hun supporters) als het goed is wel het land in zaterdag (maar het advies is om de team app goed in de gaten te houden).

Deze zondag is er geen competitie programma.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement