Dit weekend op HRC

  -   Benjamins
hrc-dit weekend op de club

O boy, als het weer het had toegelaten en beide velden bespeelbaar zouden zijn geweest – het regent al de hele week en storm Ciaran komt vandaag aan land – hadden we echt een bom vol programma dit weekend! Maar gelukkig is er kunstgras en kunnen we met wat schuiven (hulde aan onze wedstrijdsecretaris Sjoerd Lemm) er toch wat van maken.

Natuurlijk beginnen we zaterdagochtend met onze jongste jeugd. De Garnalen en Guppen gaan trainen en daarna spelen onze TBM hun districtswedstrijden.

Daarna neemt de CJC het over. Het zou deze zaterdag eigenlijk bijna een super Saturday zijn, want al onze eerste CJC teams (and then some) stonden gepland voor een thuiswedstrijd, dat loopt dus iets anders….

  • 10.30 Cubs HRC 3 vs Amstelveense RC 2
  • 11.30 Junioren HRC 2 vs RC ‘t Gooi 1
  • 13.00 Colts HRC 1 vs RC Eermland 1

De andere thuiswedstrijden die gepland stonden zijn omgewisseld of verplaatst (Op dit moment betekent dat dat Cubs 1 in Haarlem speelt, Junioren 1 in Sassenheim speelt en Colts 3 uitwijkt naar Voorburg).

Na die laatste Colts wedstrijd komen ook onze Senioren het veld op; HRC 1 en 2 spelen dit weekend beiden thuis!

  • 14.30 HRC 2 vs A.S.R.V. Ascrum 1
  • 16.30 HRC 1 vs RFC Haarlem 1

Onze Bokkies en hun ouders verzamelen rond de wedstrijd van ons eerste weer bij de buitenbar om ons eerste extra hard aan te moedigen. Natuurlijk gaan ook zij zelf voor de winst tijdens een potje Kick en Win en onze Toss Turven worden dit weekend geassisteerd door twee Vlinderkinderen. Dit om extra aandacht te vragen voor de ziekte EB en jullie er op te attenderen dat we ook collecteren voor de Stichting Vlinderkind.

En – ook leuk om te vermelden – ons spelershome (in de oude bar) is zo goed als klaar en wordt dit weekend officieel opgeleverd, gluur vooral even naar binnen want het is zo gaaf aan het worden!

Zondag keert de rust terug op onze velden wat onze Espoirs, Xtreme en HRC 3 trekken allen het land in

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement