Dit weekend op HRC

-   Colts
hrc-dit weekend op de club
Kom gezellig langs op de club, er is van alles te doen

Zaterdag is het gezellig druk op de club! Er zijn leuke jeugd-wedstrijden te bewonderen en aan het eind van de middag hopen we jullie massaal als 16e-man achter ons eerste Heren team langs de lijn te zien staan. Op zondag speelt Heren 2 thuis en ook zij kunnen een flinke steun in de rug gebruiken! Nu wordt er natuurlijk sneeuw voorspeld en blijft de ziekenboeg overal flink gevuld, niets is dus 100% zeker, maar we zien je hoe dan ook heel graag op de club!

• ’s Ochtends trainen de Garnalen en de Guppen
  • Om 12.00 uur speelt HRC Cubs 1 tegen RC The Dukes Cubs 1 (Cup Poule)
  • Om 12.00 uur speelt ook HRC Cubs 4 tegen WRC Te Werve Cubs 1 (Ribbon Poule C)
  • Om 13.00 uur speelt HRC Junioren 2 tegen RFC Haarlem Junioren 1 (Plate Poule)