Dit weekend op HRC

  -   Colts
hrc-dit weekend op de club
Het wordt een heel bijzonder weekend!

Dit weekend is een bijzonder weekend op HRC.

We beginnen op zaterdagochtend met de training van de jongste jeugd:onze Garnalen en Guppen. Dat doen we bijna ieder weekend, maar het feit dat we Garnalen hebben en de hoeveelheid enthousiaste jeugd op de club mag desondanks bijzonder heten. De HRC Turven gaan overigens – ook bijzonder – op binnenlandse trip naar Arnhem en onze Benji’s en Mini’s spelen op het kruikentoernooi in Tilburg.

Bijzonder natuurlijk omdat ons eerste zaterdag 20 mei thuis de halve finale van het NK speelt tegen RC ‘t Gooi. Spannend! De KO is om 16.00 uur, maar we beginnen al om 15.00 uur en pakken groots uit! Er staat een extreme assault courses luchtkussen opgesteld voor de kids, er is een rosé wine bar en natuurlijk muziek. Kom vooral naar de club om onze mannen te steunen en om een geweldige wedstrijd te zien!

En niet vergeten en een bijzondere vermelding waard: zaterdag 20 om 14.30 2e Espoirs bijeenkomst in het clubhuis!

Bijzonder ook omdat onze Colts teams nog allemaal in de race zijn op het NK Sevens. Colts 1, 2 en 3 binden dit zaterdag dus in Naarden de strijd aan met teams uit de rest van Nederland.

Bijzonder verder omdat ons tweede zondag 21 mei uit de promotiewedstrijd speelt tegen RCC 1 in Roosendaal. Hun bus vertrekt vanaf club richting het zuiden en we hopen dat jullie ze achterna reizen en present zijn langs de lijn op Sportpark Vierhoeven (Nispenseweg 5A 4707 RA Roosendaal) om ze de Eerste Klasse in te schreeuwen. De KO daar is om 15.00 uur.

Bijzonder tenslotte omdat we op zondag de 21ste om 14.00 uur op HRC samen de afscheidsdienst van Jules van Os volgen. Daarover lees je hier meer.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement