Dit weekend op HRC

  -   HRC 1
hrc-dit weekend op de club
Op het programma deze week laatste thuiswedstrijd van de reguliere Ereklasse Champions Poule! Let op KO 15.00 uur!

Dit weekend speelt ons eerste thuis tegen RFC Haarlem; de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie die (mede) zal bepalen wie we in de halve finale op 20 mei thuis treffen….Daar wil je – daar moet je – eigenlijk bij zijn toch?!

Natuurlijk hopen we op veel publiek langs de lijn om ons 1e team aan te moedigen, KO is om 15.00 (!) uur.

Als curtain raiser speelt HRC 3 een vriendschappelijke wedstrijd tegen de tripgangers van RC Brugge. KO voor deze wedstrijd is om 13.00 uur!

Spelers onder de 25 hebben daarbij nog een extra reden om naar de club te komen: voorafgaand aan de wedstrijd tegen Haarlem vindt namelijk de HRC Espoir Kick Off plaats. Ook daar wil je bij zijn!

De andere optie is om in 14.00 uur op het Rugby Centruum in Amsterdam naar Oranje dames vs Hong Kong te gaan kijken. Voor dames onder de 18 is er ook nog een extra optie: eerst thuis onze boys aanmoedigen en er voor zorgen dat je om 16.30 uur op de bovenste laag van de tribune Amsterdam staat voor een meet & great met de dames van Oranje.

En wat de zondag betreft, HRC 2 speelt uit tegen RC Octopus 1 in Uden. De vorige ontmoetingen tegen de nummer een-na-laatst in de Cup Poule eindigden in 57-5 en 45-7 in het voordeel van HRC, dus de kans dat je op zo’n 130 km van Den Haag flitsend spel van onze mannen voorgeschoteld krijgt is reeël en het schitterende seizoen van het 2e verdient ook zeker jullie aandacht en support. Laat je vooral niet tegenhouden en kom gezellig langs de lijn staan in Noord-Brabant (KO 14.30).

Wat je ook kiest, het wordt hoe dan ook een mooi rugby-weekend!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement