Dit weekend op HRC

  -   Benjamins
hrc-dit weekend op de club
Zaterdag jeugd en zondag (bijna) Super Sunday en HRC 3 Reünie!

O boy, was het vorige week zondag onze jongste jeugd die de velden “onveilig” maakten op de HRC GTBM Lustrumdag, dit weekend zijn het onze Senioren want het zou (eindelijk) weer eens SUPER SUNDAY zijn.

Maar eerst wordt het zaterdag en ook dan hebben we een mooi vol programma!

Natuurlijk beginnen we met Garnalen en Guppen training. Daarna zijn er om 13.00 wedstrijden van onze Cubs (het 2e tegen het cluster RCC/Dortsche 1) en Junioren (team 2 ontvangt de Oisterwijk Oysters 1) en om 14.30 speelt Junioren 4 tegen het cluster Pink Panthers/Stichtse 1 en treedt ons eerste Colts team aan tegen BRC Colts 1.

Ons eerste speelt uit in Haarlem (KO 15.00 uur) en ook Cubs 1, 3 en 4 en Junioren 1 trekken het land in.

En op zondag 26 maart zouden al onze Senioren teams dus gezellig thuis spelen. De wedstrijd van HRC 2 is echter afgezegd omdat RCT geen compleet team heeft. Maar dat gaat de pret niet drukken. Het is Ladies first, dus we beginnen om 12.00 uur met Xtreme vs het Cluster Cheetahs. Om 13.30 speelt HRC 3 tegen RFC Haarlem 3 en het slotakkoord wordt gevormd door de HRC 3 Reünie. Om 16.30 uur zal de DJ Rob ook weer wat knallers gaan draaien om de feestvreugde nog te vergroten.

Je moet dus hoe dan ook even langs de club komen dit weekend, want het wordt weer een feestje!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement