Dit weekend op HRC

  -   Benjamins
hrc-dit weekend op de club
Dit weekend is het feest! kom vooral even langs

Vorige week hadden we een volle bak. Dit weekend zou je misschien denken dat het iets rustiger is op de club, maar dan vergis je je! Onze Senioren hebben dan misschien wel geen cometitieprogramma, maar ze zijn wel op de club voor de GTBM Lustrum Dag! Dan hebben we het echter al over zondag. Eerst komt natuurlijk zaterdag 18 maart.

Op zaterdag staat er ook jeugd op onze velden. In de ochtend trainen de Garnalen en de Guppen en om 11 uur ontvangt ons 4e Cubs team Cubs 2 van RRC. Om 12 uur is het de beurt aan HRC Cubs 3. Zij spelen dan thuis tegen het tweede Cubs team van RC Eemland.

HRC Cubs 2 en HRC Colts 1 trekken het land in naar respectievelijk Driebergen en Catsricum. Onze Turven en Benjaminst hebben Bondsdag (uit). En ook onze Mini’s gaan op stap. Zij hebben landelijke Mini-Dag.

En laten we vooral niet vergeten dat zaterdag de laatste ronde van de Six Nations gespeeld wordt. Er is weinig leuker dan die op de club te bekijken met (rugby)vrienden: Schotland vs Italie (KO 13.30), Frankrijk vs Wales (KO 15.45) en Ierland vs Engeland (KO 18.00).

En op zondag is het bal! Dan viert HRC haar 90ste verjaardag met een (rugby)feest voor haar GTMB leden. Bij dat feest staat de verbinding tussen de Jeugd en de Senioren Selectie en de Dames van Xtreme centraal, dus het wordt een drukte van belang.

Meer dan genoeg reden om dit weekend gezellig naar de club te komen dus!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement