Dit weekend op HRC

-   Benjamins
hrc-dit weekend op de club
De GTBM is gewoon van de partij en de schermen staan aan!

Tja, zowel ons eerste als ons tweede spelen uit en verder is er (want het is voorjaarsvakantie) geen competitieprogramma. Maar onze GTBM trainen en spelen natuurlijk (misschien in iets kleinere getale) door (bikkels). De Mini’s spelen daarbij op HRC terwijl de Turven en de Benjamins het district in gaan.

Daarbij, als er gestreamd wordt vanuit Naarden of Tilburg, is dat natuurlijk op de schermen in het clubhuis te volgen. Datzelfde geldt vanzelfsprekend voor de Six Nations. Zaterdag staan Italië vs Ierland (KO 15.15) en Wales tegen Engeland (KO 17.45) op de planning en zondag wordt Frankrijk vs Schotland gespeeld (KO 16.00).

Dus neem een voorbeeld aan onze jeugd en aan ons Derde (zij spelen zaterdag om 13.30 een oefenpotje tegen DSR-C 2). Kom naar HRC, kom ze aanmoedigen en kijk daarna gezellig Six Nations op de club. Je bent meer dan welkom.